"Primeurs" : Bordeaux 2022

" Wijnjaar 2022 "

La Revue du Vin de France titelt:  « Et si c’était lui le plus grand… » (En als dit nu eens het grootste wijnjaar was…)

Ondanks de bijzondere klimatologische omstandigheden doorheen heel het jaar hebben de wijnranken toch druiven kunnen voortbrengen van een uitzonderlijke en onverwachte kwaliteit.

De wijnen zijn vlezig, vol, rijkelijk fruitig en hebben een zuivere samenstelling. Een wijnjaar dat niet gauw vergeten zal worden en dat zeker een plekje in uw kelder verdient!

Naast dit kwaliteitsniveau staat een gespannen economische context wat zijn weerslag heeft op de prijzen…, maar is dat niet terecht?

Onze aankopen zijn beperkter gebleven, ook wat de kwantiteit betreft en sommige referenties werden niet opgenomen in ons aanbod, aangezien we het redelijk wilden houden.

Maar het is ongetwijfeld een wijnjaar dat we moeten volgen en dat voor heel grote en fijne momenten zal zorgen, omdat deze wijnen zo evenwichtig en mooi fris zijn.

 

Ontdek onze lijst met prestigieuze Bordeaux-wijnen :

 ontdek onze lijst  

 

 

 
 

 

Bordeaux

Appellation souvent galvaudée, on retrouve ici un rapport prix/plaisir imbattable.

 

 

 

 
 

 

Le Libournais

La "Rive Droite" regroupe les vins à dominance de merlot. 
Caractérisé par l'ampleur et la rondeur, les vins y sont généralement soyeux et gourmands.

 
 

 

 

 

 

Le Médoc

La "Rive Gauche" se caractérise par des vins dominés par le cépage cabernet sauvignon. Il apporte la structure mais aussi la finesse après quelques années de vieillissement dans la fraîcheur de votre cave.

 

 

 

 

 
 

 

Pessac-Léognan

Au Sud-Est de Bordeaux, on retrouve une région caractérisée par son terroir particulier de "graves". Cette particularité géologique apporte un drainage naturel qui confère aux vins une élégance naturelle.

 

VOORWAARDEN PRIMEURS

De primeurs worden aangeboden ter inschrijving, voor reservatie voor 31 oktober 2022.

Aanbod geldig behoudens verkoop en aan de hieronder vermelde voorwaarden.

Geen enkele aanvraag tot reservatie is geldig als zij niet werd bevestigd door de verzending van onze VERKOOPGARANTIE waarvan de betaling na ontvangst wordt verwacht.

Een bestelling zal als DEFINITIEF worden beschouwd wanneer wij de betaling van de VERKOOPGARANTIE hebben ontvangen die de wijnen en de beschikbare hoeveelheden bevestigt. Er zal geen enkele herinnering worden gestuurd.

Het bedrag zal worden vermeld ZONDER BTW (21%).

De btw zal worden toegepast aan het geldende tarief op het moment van de levering. De definitieve factuur zal bij de levering zitten op het moment dat alle gereserveerde wijnen beschikbaar zijn. 

Het te betalen bedrag zal op de afrekening vermeld staan.

De levering wordt voorzien na de botteling op het domein eind 2023, begin 2024.

Al onze andere verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.