DE ZOMERAANBIEDINGEN

van 15 juli t.e.m. 15 augustus 2022

Beste klanten,

Voor deze zomer, zijn we erg blij jullie deze nieuwe wijnen voor onze zomeraanbiedingen te kunnen presenteren.

Fijne ontdekking!

 

 

Alphonse Blanc

Côtes de Thongue - 2021

Een goed beheerste chardonnay waarbij de mooie bloemige tonen de nadruk krijgen (meidoorn, acaciabloesem), gevinifieerd op het fruit zonder ingrepen op het rijpingsproces. Een heel mooie droge wijn met veel levendigheid. Een waardige begeleider van schelpdieren, vis of wit vlees.

8,40€ per fles

Bestel deze wijn in 5 + 1

 

 

Rosé magali

Côtes de Provence - 2021

Een elegante en gesofisticeerde wijn die zelfs de meest veeleisende kenners met roséwijn zal verzoenen. Delicate zalmroze kleur, zeer expressievolle neus en mooi opgebouwde mond. Heerlijk!

Deze wijn heeft een zalmroze, heldere, schitterende kleur. Een mooie neus met toetsen van citrusvruchten en klein rood fruit. Mooie aanzet in de mond, zeer soepel en fris met in de finale toetsen van grapefruit en abrikoos.

13,50€ per fles

Bestel deze wijn in 5 + 1

 

 

 

Château Du Roc

Castillon Côtes de Bordeaux - 2019

Dit terroir van 12 hectaren, buur van het familiedomein Château Godeau Saint-Emilion Grand Cru, komt de wijngaarden van de familie vergroten met respect voor de bestaande geest: "De productie van pure wijnen met diepgang die verder gaan dan de limieten van de appellaties en de kenmerken eigen aan elk perceel van onze wijngaarden naar de voorgrond brengen" (Albéric Florisoone).
Château du Roc is gelegen op de hoogste berghellingen van de appellatie Castillon Côtes de Bordeaux, en dit schitterende wijnjaar 2019 brengt alle kracht van een prachtig kalkhoudend-lemig terroir royaal naar buiten. De merlot druivensoort overheerst met 75% en maakt deze wijn smeuïg, fluwelig en vet, aangevuld met 25% cabernets die deze krachtige wijn verfijning en ziltigheid geven.
Hij wordt graag geschonken bij een mooi stuk rundvlees op de barbecue, of geaffineerde kazen, maar laat hem gerust in de kelder wanneer er een seizoenssalade op het menu staat. Met zijn vette en zijdeachtige tannines, het heel rood fruit, zal hij zeker worden gewaardeerd bij meer gekruide bereidingen, en zijn algemene structuur belooft een uitstekend bewaarpotentieel.

9,95€ per fles

Bestel deze wijn in 5 + 1

 

 

Brouilly Domaine Rolland

Sélection Maison Pierre Ferraud & Fils - 2019

De gamay druivensoort in een van zijn mooie expressies. Wordt best gedronken op keldertemperatuur bij de meest uiteenlopende gerechten van het zomerseizoen. Hij blijft echter ernstig genoeg om heel het jaar door te worden geschonken bij rood vlees en grillades. Heel mooie onderbouwde kleur, een boeiende neus, joviaal op overvloedig fruit. Een evenwichtige wijn, zacht en zijdeachtig die de trots is van 5 generaties wijnbouwers.

14,50€ per fles

Bestel deze wijn in 5 + 1

 

 

*Voorwaarden van deze "Zomeraanbiedingen":

5 + 1 = Bestel 6 flessen/wijnen op de website -> er worden maar 5 flessen gefactureerd.

Aanbiedingen enkel geldig van 15 juli t.e.m. 15 augustus 2021.

Behoudens verkoop, zonder verplichting en zolang de voorraad strekt.

Speciale aanbiedingen niet geldig in combinatie met andere mogelijke aanbiedingen en acties.

Aanbiedingen geldig in combinatie met hoeveelheidskortingen.