la vigne à table

 

visu_recherchecours

 

De wijnstok aan tafel

Een beleving waar gastronomie en wijn elkaar ontmoeten in Genappe.

Elke avond wordt een maaltijd ter plaatse bereid door een chef, met een menu van 5 tot 7 gangen, begeleid door de wijnen die worden gepresenteerd door een wijnbouwer die speciaal voor de gelegenheid aanwezig is.

Deze avonden bieden de kans om unieke food- en winepairings te beleven,
in een warme en intieme sfeer, beperkt tot 20 plaatsen per evenement.

Het budget hangt af van het menu en het uitgenodigde wijn­domein,
voor een uitzonderlijke ervaring.

Elke editie is een gelegenheid om wijnen te ontdekken, de wijnbouwers te ontmoeten en te genieten van uitzonderlijke gerechten, voor een onvergetelijk moment onder liefhebbers.

 

De wijnbouwers aan onze tafel

 


30 en 31 januari


Domaine de Beaurenard in Châteauneuf-du-Pape

Frédéric Coulon doet ons de eer zijn cuvées te presenteren, rond een menu van 5 gangen.

AAN TAFEL MET DOMAINE BEAURENARD

 

 

`

 


13 en 14 maart


Domaine Amiot-Servelle in Chambolle-Musigny

Prune en Antoine Amiot doen ons de eer hun cuvées te presenteren, rond een menu van 5 gangen

AaN TAFEL MET domaine amiot-servelle

 
 

 

27 en 28 maart

Domaine Tollot-Beaut in Chorey-les-Beaune

Nathalie Tollot doet ons de eer haar cuvées te presenteren, rond een menu van 5 gangen.

AAN TAFEL MET domaine tollot-beaut

 

 

 

 

icn_marker_gold

Atelier de la Maison Pirard
Rue de Glabais 1
B-1470 Genappe

(FR)

Détails Pratiques : 

icn_time_gold
Début de la soirée à 19h.
La durée de la session varie selon le menu.

(FR)

 

icn_euro_gold

Chaque soirée 
est proposée selon un prix variant en fonction du Domaine présent et de l'accord Vins et Mets !