la vigne à table

De wijnstok aan tafel
Een beleving waar gastronomie en wijn elkaar ontmoeten in Genappe.
Elke avond wordt een maaltijd ter plaatse bereid door een chef, met een menu van 5 tot 7 gangen, begeleid door de wijnen die worden gepresenteerd door een wijnbouwer die speciaal voor de gelegenheid aanwezig is.
Deze avonden bieden de kans om unieke food- en winepairings te beleven,
in een warme en intieme sfeer, beperkt tot 20 plaatsen per evenement.
Het budget hangt af van het menu en het uitgenodigde wijndomein,
voor een uitzonderlijke ervaring.
Elke editie is een gelegenheid om wijnen te ontdekken, de wijnbouwers te ontmoeten en te genieten van uitzonderlijke gerechten, voor een onvergetelijk moment onder liefhebbers.
De wijnbouwers aan onze tafel
30 en 31 januari
Domaine de Beaurenard in Châteauneuf-du-Pape
Frédéric Coulon doet ons de eer zijn cuvées te presenteren, rond een menu van 5 gangen.
AAN TAFEL MET DOMAINE BEAURENARD
`

13 en 14 maart
Domaine Amiot-Servelle in Chambolle-Musigny
Prune en Antoine Amiot doen ons de eer hun cuvées te presenteren, rond een menu van 5 gangen
AaN TAFEL MET domaine amiot-servelle
27 en 28 maart
Domaine Tollot-Beaut in Chorey-les-Beaune
Nathalie Tollot doet ons de eer haar cuvées te presenteren, rond een menu van 5 gangen.
AAN TAFEL MET domaine tollot-beaut

(FR)
Détails Pratiques :

Début de la soirée à 19h.
La durée de la session varie selon le menu.
(FR)
![]()
Chaque soirée
est proposée selon un prix variant en fonction du Domaine présent et de l'accord Vins et Mets !
