ACTIE VAN DE MAAND

 

CUVÉE DUCHÉ 2018 - DOMAINE LES LYS
AOP DUCHÉ D'UZES


Degustatiebeoordeling

Neus van rood fruit en onderhout. Breed en vlezig in de mond, goed omhulde tannines, lekker fris karakter. Zeer mooie rijping (in kuipen in de vorm van afgeknotte kegels voor de Syrah-druiven en in halve okshoofden voor de Grenache).

Domein

Op de grens tussen de Côtes du Rhône en het Pays d'Oc, op de terroirs van het hertogdom Uzès, ligt het domein Les Lys waar een veertigtal hectare wijnstokken en olijfbomen zijn aangeplant op kleiachtige kalkgrond. Het doel en de passie van Marie-Hélène en Thomas is de finesse en de elegantie van zijn terroir tot hun recht te doen komen. Van de sympathieke cuvées La Soif (rood) en Aillargues (wit) tot de ambitieuzere wijnen van het domein (Le Duché en La Grande), een heerlijke frisheid en een opmerkelijke balans lopen als een rode draad door al zijn bereidingen.

Groepsaankoop

Wij hebben het geluk gehad om mooie hoeveelheden van dit wijnjaar te ontvangen, waardoor u van een hoeveelheidskorting kunt genieten !

Fijne ontdekking !

 

Prijs/fles : 11,50€ 

 

Bij aankoop van 12 flessen

 10 + 2 flessen gratis

 

KOOP 10 + 2 FLESSEN gratis

 

Bij aankoop van 24 flessen

20 + 4 flessen gratis

+ 5 % korting

KOOP 20 + 4 FLESSEN gratis

 

Bij aankoop van 48 flessen

40 + 8 flessen gratis

+ 10 % korting

KOOP 40 + 8 FLESSEN gratis

 
 
 

het domein

de wijnstokken

 

 
 

De wijnboeren

Marie-Hélène Veyrunes & Thomas Faure

 
 

de wijnmakerij

 

 
 

DOMAINE LES LYS

Op de grens tussen de Côtes du Rhône en het Pays d'Oc, op de terroirs van het hertogdom Uzès, ligt het domein Les Lys waar een veertigtal hectare wijnstokken en olijfbomen zijn aangeplant op kleiachtige kalkgrond.

Het doel en de passie van Olivier Privat is de finesse en de elegantie van zijn terroir tot hun recht te doen komen. Van de sympathieke cuvées La Soif (rood) en Aillargues (wit) tot de ambitieuzere wijnen van het domein (Le Duché en La Grande), een heerlijke frisheid en een opmerkelijke balans lopen als een rode draad door al zijn bereidingen.

*VOORWAARDEN:

Aanbiedingen enkel geldig van 10 tot 30 september 2020

Een enkel facturatie- en leveringsadres!

Speciale aanbiedingen niet geldig in combinatie met andere mogelijke aanbiedingen en acties

Prijs/fles : 11,50€